- Forside
- |
- Meny
Hovedmeny
-
-
Indrefilet av okse445,-
-
Kroketter med serranoskinke
Rucola, parmesan og chilidressing. Allergener: hvete, melk, egg, sennep. Vinanbefaling: Picpoul de Pinet
Vinanbefaling: Picpoul de Pinet, Chateau St. Martin de la Garrigue, Frankrike, Languedoc, 140,- / 575,-
Allergener: hvete, melk, egg, sennep
-
Indrefilet av okse
Sellerirotpuré, potetkake og grønn peppersaus. Allergener: melk, selleri, sennep, soya. Vinanbefaling: Gres de Montpelier
Vinanbefaling: Gres de Montpelier, Chateau St. Martin de la Garrigue, Frankrike, Languedoc, 150,- / 625,-
Allergener: melk, selleri, sennep, soya
-
Sjokoladefondant
Vaniljeis, bringebærkrem og sjokoladecrunch. Allergener: hvete, melk, egg, nøtter. Vinanbefaling: Angelorum Recioto della Valpolicella Classico
Vinanbefaling: Angelorum Recioto della Valpolicella Classico, Masi Agr., Italia, Veneto, 250,- / 1050,-
Allergener: hvete, melk, egg, nøtter
-
-
Dampet Torsk445,-
-
Kroketter med serranoskinke
Rucola, parmesan og chilidressing. Allergener: hvete, melk, egg, sennep. Vinanbefaling: Picpoul de Pinet
Vinanbefaling: Picpoul de Pinet, Chateau St. Martin de la Garrigue, Frankrike, Languedoc, 140,- / 575,-
Allergener: hvete, melk, egg, sennep
-
Dampet torsk
Mandelpotetpuré, gule beter, stekt Marconamandel og mandelsaus. Allergener: fisk, melk, mandler, soya. Vinanbefaling: Lupi Realli Chardonney
Vinanbefaling: Lupi Realli Chardonney, Passione Natura, Italia, Abruzzo, 145,- / 575,-
Allergener: fisk, melk, mandler, soya
-
Sjokoladefondant
Vaniljeis, bringebærkrem og sjokoladecrunch. Allergener: hvete, melk, egg, nøtter. Vinanbefaling: Angelorum Recioto della Valpolicella Classico
Vinanbefaling: Angelorum Recioto della Valpolicella Classico, Masi Agr., Italia, Veneto, 250,- / 1050,-
Allergener: hvete, melk, egg, nøtter
-
-
-
-
Månedens forrett169,-
-
Kremet fiskesuppe165,-
Med dagens utvalg av fisk og reker, servert med crudités.
Vinanbefaling: Picpoul de Pinet, Chateau St. Martin de la Garrigue, Frankrike, Languedoc, 140,- / 575,-
Allergener: hvete, melk, fisk, skalldyr, bløtdyr, selleri
-
Chiliscampi165,-
Servert med hvitløksbrød.
Vinanbefaling: Riesling Red Slate, Dr. Loosen, Tyskland, Ürzig, 170,- / 730,-
Allergener: hvete, skalldyr
-
Cæsarsalat med kylling og bacon269,-
Cæsardressing, parmesan og krutonger.
Vinanbefaling: Tradition Blanc, Chateau St. Martin de la Garrigue, Frankrike, Languedoc, 135,- / 550,-
Allergener: hvete, melk, egg, fisk, sennep
-
Tartar av squash og gule beter155,-
Løk, koriander og lime.
Vinanbefaling: Riesling Red Slate, Dr. Loosen, Tyskland, Ürzig, 170,- / 730,-
-
-
-
Månedens hovedrett kjøtt399,-
-
Månedens hovedrett fisk385,-
-
Chili-cheese Burger med bacon309,-
Tomat, salat, rødløk og chipotledressing. Serveres med fries.
Vinanbefaling: Tradition Rouge, Chateau St. Martin de la Garrigue, Frankrike, Languedoc, 135,- / 550,-
Allergener: hvete, melk, egg, sennep
-
Marinert kyllingfilet335,-
Mandelpotetpuré og kremet urtesaus.
Vinanbefaling: Tradition Blanc, Chateau St. Martin de la Garrigue, Frankrike, Languedoc, 135,- / 550,-
Allergener: hvete, melk, egg
-
Sjømatpasta299,-
Pasta i kremet saus med scampi.
Vinanbefaling: Picpoul de Pinet, Chateau St. Martin de la Garrigue, Frankrike, Languedoc, 140,- / 575,-
Allergener: hvete, melk, skalldyr, egg
-
Kremet pasta med kylling295,-
Parmesan og rucola.
Vinanbefaling: Picpoul de Pinet, Chateau St. Martin de la Garrigue, Frankrike, Languedoc, 140,- / 575,-
Allergener: hvete, melk, egg
-
Vegetarburger279,-
Potet, linser, mais, aspargesbønner og chilidressing.
Vinanbefaling: Tradition Rouge, Chateau St. Martin de la Garrigue, Frankrike, Languedoc, 135,- / 550,-
Allergener: hvete, egg, sennep
-
-
-
Tricolore295,-
Tomatsaus, mozzarella, parmaskinke og Parmigiano-Reggiano, tomat, rødløk og rucola.
Vinanbefaling: Picpoul de Pinet, Chateau St. Martin de la Garrigue, Frankrike, Languedoc, 140,- / 575,-
Allergener: hvete, melk
-
Caprina285,-
Tomatsaus, mozzarella, tørket tomat, timian, honning, pinjekjerner og parmesan.
Allergener: hvete, melk
-
Pollo con Parmigiano295,-
Tomatsaus, mozzarella, kylling, rucola, squash, rødløk og parmesan.
Vinanbefaling: Tradition Blanc, Chateau St. Martin de la Garrigue, Frankrike, Languedoc, 135,- / 550,-
Allergener: hvete, melk
-
Ortolana275,-
Tomatsaus, mozzarella, squash, paprika, rødløk og oliven.
Vinanbefaling: Picpoul de Pinet, Chateau St. Martin de la Garrigue, Frankrike, Languedoc, 140,- / 575,-
Allergener: hvete, melk
-
-
-
Løkringer25,-
Allergener: hvete
-
Hvitløksbrød med aioli45,-
Allergener: hvete, egg
-
Aioli25,-
Allergener: egg
-
-
-
Månedens dessert165,-
-
Mandelkake165,-
Servert med sjokoladecrunch og bringebærsorbet.
Vinanbefaling: Riesling Trockenbeerenauslese, Rudolf Rabl, Østerrike, Niederösterreich, 280,- / 1175,-
Allergener: melk, egg, mandler
-
Crème Brûlée155,-
Servert med vaniljeis.
Vinanbefaling: Riesling Trockenbeerenauslese, Rudolf Rabl, Østerrike, Niederösterreich, 280,- / 1175,-
Allergener: melk, egg
-
-
-
Øl på tapp
-
Hansa Pilsner
0,4l
Allergener: bygg
105,-
-
Hansa Mango Ipa
0,4l
Allergener: bygg, hvete
125,-
-
-
Øl på flaske
-
Nøgne Ø American Indian Pale Ale
7.5% | 0,33l
Allergener: bygg, hvete
130,-
-
Nøgne Ø 4885 Blanc
5% | 0,33l
Allergener: bygg, hvete
105,-
-
Nøgne Ø Imperial Stout
9% | 0,33l
Allergener: hvete, havre
140,-
-
Sol
4,5% | 0,33l
Allergener: bygg
99,-
-
Hansa Lite Glutenfri
4,3% | 0,33l
Allergener: bygg
99,-
-
-
Sider
-
Edel Sider
Åkre gård
Allergener: sulfitter
600,-
-
-
Mineralvann
-
Coca-Cola
55,-
-
Coca-Cola Zero
55,-
-
Sprite
55,-
-
Fanta
55,-
-
Orju Appelsinjuice
55,-
-
San Pellegrino
95,-
-
Heineken 0,0%
69,-
-
Edel Eplemost Aroma
199,-
-
Edel Eplemost Solbær
205,-
-
-
Kaffe
-
Kaffe
45,-
-
Te
45,-
-
Americano
50,-
-
Cappuccino
Allergener: melk
60,-
-
Espresso Enkel
50,-
-
Espresso Dobbel
60,-
-
Kaffe Latte
Allergener: melk
60,-
-
Kaffe Mocca
Allergener: melk
60,-
-
Varm Sjokolade
Allergener: melk
55,-
-
-
Gin & Tonic
-
Bombay Sapphire London Dry Gin & Tonic
Fever-tree tonic og sitron.
139,-
-
Hendricks Gin & Tonic
Fever-tree tonic, agurk og svart pepper.
185,-
-
Ginmare & Tonic
Fever-tree Mediterranean tonic og oliven.
185,-
-
-
Cocktails
-
Aperol Spritz
Prosecco, mineralvann og appelsin.
Allergener: sulfitter
160,-
-
Bellini
Prosecco og fersken.
Allergener: sulfitter
125,-
-
Mimosa
Prosecco og appelsin.
Allergener: sulfitter
125,-
-
Sour
Velg sprit: amaretto, rom eller whisky.
Allergener: egg
155,-
-
-
Brennevin
-
Barcardi Anejo 4
99,-
-
Jack Daniel’s
99,-
-
Løiten Linie
110,-
-
Koskenkorva
99,-
-
Jagermeister
110,-
-
Baileys
99,-
-
Larsen Vsop
125,-
-
-